Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio nadzor nad upravljačem

Split: Mladići teško stradali u BMW-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica teško ozlijeđenih mladića, od kojih jedan ima prijelom kralježnice, posljedica je prometne nesreće koja se dogodila sinoć u Splitu, na Sirobuji, kazala je jutros zamjenica glasnogovornice splitske policije Kristina Sladojević.

Prometna se nesreća dogodila oko 21,50 sati kada je 23-godišnji vozač upravljajući BMW-om, splitskih registracijskih pločica, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem, pokazao je očevid. Tom je prilikom, kazala je policija, BMW sletio izvan kolnika i prevrnuo se na krov. Osim mladog vozača koji je zadobio prijelom kralježnice i rebara, teško je ozlijeđen i njegov godinu dana stariji suvozač s prijelomom nekoliko kralježaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mještani u šoku Primošten i Rogoznica zavijeni u crno: 'Ne znam nikoga tko je sinoć spavao' Slika nije dostupna Stradali mladići Zadar: Trojica teško ozlijeđeni nakon udara u stablo

Obojica mladića su hitno hospitalizirani u splitsku bolnicu, a malo kasnije 23-godišnji vozač je helikopterom Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva prebačen u Zagreb na liječenje. (Hina) 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene