Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerojatno ručna bomba M 75

Split: Maloljetnik u eksploziji ostao bez prsta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaestogodišnjem dječaku s područja Imotskog, koji je jučer popodne primljen u Klinički bolnički centar Split (KBC) zbog teže ozljede u eksploziji nepoznate naprave, amputiran je prst, te ima ozljede obje šake, nadlaktice, grudnog koša i lica, doznaje se u splitskom KBC-u.

Još uvijek nisu razjašnjene sve okolnosti ranjavanja 15-godišnjaka u Zmijavcima, no za sada se zna da je u njegovoj blizini najvjerojatnije eksplodirala ručna bomba M 75, rečeno je u splitskoj policiji.

Policijski očevid na mjestu nesreće još traje, te se pokušava doznati tko je sve bio u društvu maloljetnika u subotu oko 16 sati kada je došlo do eksplozije.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih

Petnaestogodišnji dječak se zajedno s još nekoliko maloljetnika igrao pred Osnovnom školom u Zmijavcima, a kako su uspjeli doći do bombe, te tko ju je aktivirao za sada još nije utvrđeno. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene