Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dostavio im pismo

Split: Kamera snimila muškarca koji je u klubu prijetio bombom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se muškarac krio iza kišobrana, na snimci vanjske i unutarnje kamere ipak se vidi njegovo lice, pa će to policiji pomoći da dođu do počinitelja.

Nadzorna kamera u Automat klubu u Poljičkoj cesti u Splitu snimila je u subotu ujutro muškarca kako ubacuje pismo u prostor kluba u kojem djelatnicima prijeti bombom, no prijetnja se pokazala lažnom.

Pročitajte i ovo Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

Policija je potvrdila da se događaj zbio u 10 sati i da tragaju za osobom koja je pismo ubacila u Automat klub.

Neslužbeno se doznaje da je u Automat klub ušao muškarac krijući se iza kišobrana, te je djelatnicima pružio pismo u kojem traži da mu daju novac ili će, u protivnom, aktivirati bombu. Kada su djelatnici pročitali sadržaj pisma, odmah su se dohvatili telefona što je muškarcu skrivenom iza kišobrana bio dovoljan znak da zovu policiju, pa se dao u bijeg.

Ubrzo je na mjesto događaja stigla policija te pirotehničari Policijske uprave splitsko-dalmatinske koji su ispraznili i osigurali mjesto događaja, pretražili automat klub i okolicu te utvrdili da nema eksplozivne naprave.

Iako se muškarac krio iza kišobrana, na snimci vanjske i unutarnje kamere ipak se vidi njegovo lice, pa će to policiji pomoći da dođu do počinitelja.

Dosadašnja praksa je pokazala da se na području PU splitsko-dalmatinske dosad bombom prijetilo isključivo putem dojave telefonom, nikada pismom. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene