Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Split: Još se ne zna tko je ukrao auto u kojem je petero mladih sletjelo s ceste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija još uvijek pokušava utvrditi tko je u subotu kasno navečer od petero mladih ukrao 'VW passat' s kojim su na Kočinjem brdu iznad Splita sletili s ceste, pri čemu je jedan mladić poginuo.

Nesreća se dogodila jučer oko 7 sati ujutro, kada je ukradeni automobil s petero mladih sletio s ceste na zemljanu padinu, udario u kamenu gromadu te se nastavio prevrtati po zemlji.

Tom prilikom je teške i po život opasne ozljede zadobio 18-godišnjak koji je prevezen u splitsku bolnicu gdje je preminuo. Na mjestu nesreće policija je zatekla i 19-godišnjeg vozača koji je teže, te njegova vršnjakinju koja je lakše ozlijeđena.

>>
CRNI VIKEND: Na cestama šestero mrtvih i troje ozlijeđenih

Dvojica mladića iz automobila pobjegli su prije dolaska policije, koja je maloljetnika, 17-godišnjaka pronašla nakon što je zbog težih ozljeda zatražio liječničku pomoć u splitskoj bolnici, a potom je došla i do 18-godišnjaka koji je u nesreći prošao bez ozljeda.

Splitska policija još utvrđuje tko je od njih petero u subotu navečer ukrao automobil, čiju je krađu jučer ujutro prijavio njegov vlasnik. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Ilustracija Gotov očevid Detalji teške nesreće u kojoj je poginuo vozač kamiona: Počeo pretjecati pa se zabio u autobus

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene