Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za nepoznatnim muškarcem

Solin: Premlatio radnika na naplatnoj kućici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija intenzivno traga za nepoznatim muškarcem koji je sinoć na parkiralištu u Ulici Osmih mediteranskih igara pokraj bazena na Poljudu premlatio 38-godišnjeg D. Š. iz Solina, radnika u naplatnoj kućici.

D. Š, koji je bio u naplatnoj kućici, oko 21.25 sati brutalno je napao podivljali muškarac. I to, kako neslužbeno doznajemo, zbog gužve koja je vladala na izlazu iz parkirališta.

Pročitajte i ovo Napad na Odesu Brojne štete VIDEO Raketni napad na Odesu: Četiri osobe su poginule, puno je ozlijeđenih, gori dvorac Harryja Pottera Ilustracija zatvorili sedam plaža Stravičan napad u plićaku: "Nitko nije vidio da dolazi morski pas"

Agresivac nije mogao čekati red kao svi drugi vozači. Izletio je iz svog automobila, provukao ruku kroz prozorčić naplatne kućice i nekoliko puta nesretnog D.Š. udario šakom u glavu. Nakon divljačkog napada sjeo je u vozilo, oštetio rampu i pobjegao u nepoznatom pravcu. Tridesetosmogodišnji D. Š. zbog udaraca šakom u glavu pao je sa stolca na pod naplatne kućice i slomio nekoliko rebara. Zadržan je na liječenju u splitskoj bolnici gdje su liječnici utvrdili da je teško ozlijeđen. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene