Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Smrt u plamenu, uzrok požara neutvrđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavkom očevida na požarištu u Karlovcu gdje je jučer preminuo 14-godišnjak nedvojbeno je utvrđeno da je zapaljivi materijal u dijelu drvarnice 'zapaljen otvorenim plamenom', ali iz 'neutvrđenog izvora', priopćila je danas policija nakon završetka očevida.

Da bi se utvrdile sve okolnosti vještak Centra za kriminalističko vještačenje Ivan Vučetić naložio je da se s požarišta u laboratorije Centra proslijedi tzv. 'požarni krš' i podvrgne vještačenju, piše u priopćenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Turčinu Strava u pogonu: Elektroprijevoznica pritisnula muškarca vilicama, preminuo na mjestu Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

>> U požaru poginuo 14-godišnjak

Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Tanja Petrić kazala da za sada nema elemenata za nečiju kaznenu odgovornost u vezi sa smrtnim stradavanjem 14-godišnjaka, ali da će PU podnijeti Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu posebno izvješće o događaju koje će kasnije biti nadopunjeno i obdukcijskim nalazom i nalazom Centra Ivan Vučetić.

'Temeljem svega toga će ŽDO odlučiti postoje li elementi za nečiji kazneni progon ili ne', kazala je Petrić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene