Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zloupotreba položaja

Službenica banke krala novac s računa građana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenica poslovnog centra jedne banke u Sisku uhićena je zbog sumnje da je s računa deset klijenata ukrala više stotina tisuća kuna.

Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke danas su izvijestili da je 35-godišnja bankarska službenica iskoristila svoj položaj kako bi krivotvorila potpise građana na nalozima za prekid oročenja štednje te isplatu novca.

Pročitajte i ovo Ilustracija šume iz koje su otuđene kamere Slučaj se istražuje Neobična krađa u šumi: Policija šokirana što je lopov otuđio Krađa automobila Velika zarada Pala organizirana banda, 7 godina krali automobile u Zagrebu i okolici: Ukrali najmanje 20 vozila, pogledajte kako su izgledale njihove akcije

>> Banka joj umjesto 50, uplatila 3,200.000.000 kuna!

Unosila je neistinite podatke o stanju štednje, te ručno dopisivala određene podatke u ugovore kako bi prekinula njihove oročene štednje.

Osumnjičena je nakon kriminalističkog istraživanja predana pritvorskom nadzorniku. Policija je tereti za zlouporabu položaja i ovlasti te krivotvorenje službene isprave. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene