Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Računovotkinja na slobodi

Slučaj 'Pevec': ŽDO podnio zahtjev za pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo iz Bjelovara podnijelo istražni zahtjev s prijedlogom za određivanje pritvora za dvoje uhićenih iz slučaja 'Pevec'.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o bračnom paru Pevec - Višnji i Zdravku. Državno odvjetništvo podnijelo je istražni zahtjev s prijedlogom za pritvor uhićenih Županijskome sudu u Bjelovaru tako da će ih, doznaje se od predsjednice toga suda Milenke Slivar, u ponedjeljak ponovno ispitati istražni sudac, koji će im reći i za što ih se tereti, a tada će razmotriti i zahtjev za pritvorom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čeka se odluka Vijeća Suda Pevecovi bi se mogli vratiti u pritvor Slika nije dostupna Brane se sa slobode Ekskluzivni video: Pevecovi stigli doma

Dežurna istražna sutkinja Antonija Bagarić izvijestila je upravu istražnog zatvora u Bjelovaru da se uhićenicima produljuje zadržavanje do ponedjeljka.

Višnja i Zdravko Pevec te računovotkinja grupacije 'Pevec' Dragica Barišić privedeni su sinoć na Županijski sud u Bjelovaru nakon gotovo dvadeset sati kriminalističke istrage u bjelovarsko-bilogorskoj Policijskoj upravi. Policija je na sud donijela veliku količinu dokumentacije, a neslužbeno se doznaje da je riječ o papirima koji potvrđuju nezakonite transakcije od 17 milijuna kuna. Računovotkinja grupacije 'Pevec' Dragica Barišić puštena je sinoć na slobodu.

>> Bračnom paru Pevec određeno 48 sati pritvora

Bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava izvijestila je u kratkom priopćenju da je kriminalistička policija nakon višemjesečne istrage utvrdila osnovanu sumnju da su tri odgovorne osobe u tvrtkama 'Pevec' d.o.o. i 'Pevec Transporti' d.o.o. iz Bjelovara počinile kaznena djela zloporabe položaja i ovlasti te da su pomagale počiniti kaznena djela. Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv svih troje uhićenika. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene