Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema tjeralice

Martina tajno posjećivala Leboeufa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je na temelju saznanja da su se nestala Martina Horvat i Frank Leboeuf, bivši francuski reprezentativac poznavali, putem međunarodne pravne pomoći pozvala Leboefa na obavjesni razgovor.

'Na temelju saznanja da je nestala 29-godišnja Martina poznavala nogometaša Frank Leboeufa, zatražili smo s njima obavijesni razgovor', rekla je za Dnevnik.hr Aleksandra Ljuba, iz glasnogovorništva MUP-a i naglasila kako se ne radi o nikakvoj tjeralici. Franck Leboeuf jedan je od najpoznatijih francuskih nogometaša.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dečku Leskovčaninu javio prijatelj Nestala Martina Horvat viđena u Beogradu? Slika nije dostupna Pušten iz bolnice Martinin dečko: Nisam je ubio, čekam da se vrati

>> Objesio se dečko nestale Martine Horvat

Medijske navode kako su Martina i francuski nogometaš bili u ljubavnoj vezi, glasnogovornica Aleksandra Ljuba uopće nije željela komentirati. Policija ne želi otkriti okolnosti zbog kojih želi razgovarati s Leboeuf, ali prema neslužbenim informacijama Leboeuf i Martina bili su vrlo bliski. Na stranicama Facebooka može se vidjeti kako su bivši nogometaš i Martina bili prijatelji, a on je u ožujku na njezinom profilu navodno ostavio i poruku 'Gdje si?? Tako sam zabrinut!! Nedostaješ mi!'.

Leboeuf je Facebook prijatelj i njezinom bratu Borisu koji na svojem profilu ima sliku nestale sestre. Leboeuf je navodno potajno posjećivala u Francuskoj.

Martinin nestanak doveo je i do tragičnog samoubojstva njezinog dečka Saše Leskovčanina. Prije dva dana objesio se na svom ranču jer nije mogao podnijeti sumnje da je on povezan s njezinim nestankom. Više od dva mjeseca prošlo je otakako je Martina nestala. Iako se špekulirao da je u Beogradu, krajem travnja u njezinom stanu na Laništu pronađena joj je putovnica. Oko misterioznog nestanaka ispitano je više od 250 osoba, a prema neslužbenim informacijama upravo su u tim ispitivanjima istražitelji saznali za Martininu vezu s proslavljenim francuskim nogometašem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene