Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Sletio sutomobilom u Rašu i utopio se

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrdesetrogodišnjak iz Labina utopio se noćas kad je sletio vozilom u rijeku Rašu kod Bršice, izvijestila je Policijska uprava istarska, kojoj je jutros u 6,30 sati dojavljeno da se u mjestu Štalijama u kanalu rijeke Raše nalazi vozilo.

Po policijskim podatcima prometna se nesreća dogodila kada je vozač Renaulta meganea pulskih registracijskih oznaka zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotni trak, udario vozilom u ogradu mosta, koje je sletjelo u kanal rijeke Raše i prevrnulo se na krov.

Vozač je preminuo u automobilu, u kojem osim njega nije bilo putnika. Očevid su obavili djelatnici prometne policije uz pomoć ronilaca koji su izvukli mrtvog vozača.  Od početka godine na istarskim je prometnicama poginulo ukupno 8 osoba, a lani su u istom razdoblju poginule četiri osobe.

Pročitajte i ovo Grad Umag o tihoj okupaciji Istre - 5 Problem "istarskih favela" Uzrujani Slovenci o optužbama da su okupirali hrvatsku obalu: "Mogu imati sve na svojoj zemlji, čak i raketu za Mars" Ilegalna gradnja u Istri Uništavanje istarskih ljepota Betonirali i prisvojili kilometre obale, gradonačelnikov prijedlog odbijaju: "Pobunili su se aktivisti koji nisu aktivisti nego vlasnici imovine u prvim redovima"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene