Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća

Istra: Sletio s ceste, udario u stijenu pa se prevrnuo i izgorio zarobljen u autu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još je nepoznat identitet osobe koja je noćas oko 2 sata izgorjela u osobnom automobilu koji je sletio s ceste između Svetog Lovreča i vrha Lima, izvijestila je jutros istarska policija.

Zasad nepoznati vozač "Renault Clia" pulskih registracija je iz još neutvrđenih razloga, a najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, sletio s kolnika i udario u stijenu, a zatim se automobil prevrnuo i zapalio. Vozač je ostao zarobljen u vozilu te je izgorio.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Nesreća na Jadranskoj magistrali: Vozači bili prikliješteni

Očevid su u nazočnosti nadležnog državnog odvjetnika i inspektora zaštite od požara istarske policije obavili djelatnici porečke prometne policije, a tijelo preminule osobe, koja je najvjerojatnije bila sama u vozilu, prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.

Zbog očevida je dionica županijske ceste između Svetog Lovreča i vrha Lima bila zatvorena za promet od 2:55 do 7:50 sati. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene