Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeno 11 Albanaca

Slavonski Brod: Uhićena trojica krijumčara ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Ruščici kod Slavonskoga Broda brodsko-posavska je policija uhitila dvojicu državljana BiH u dobi od 30 i 28 godina te 35-godišnjega hrvatskog državljana koji su u kombiju zagrebačkih registracija prevozili 11 albanskih državljana.

Uhićenici, kod kojih je pronađena i veća količina novca, sutra će biti sprovedeni istražnom sucu pod sumnjom da su počinili kaznena djela protuzakonita prebacivanja osoba preko državne granice. Kriminalističkom obradom utvrđeno je kako su albanski državljani, koje je drvenim čamcem preko rijeke Save iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku ilegalno prevezao nepoznat muškarac, trebali nastaviti put u Sloveniju i dalje u Italiju.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Razotkriveni su Uhićeni načelnik općine i još šest osoba zbog sumnji u korupciju i kriminal: Razotkrila ih aplikacija

>> Srbija: Uhićena skupina krijumčara i trgovaca drogom i ljudima

U nastavku kriminalističke obrade, koja se provodi u suradnji s policijama susjednih država, nastoje se otkriti i ostali sudionici u tome krijumčarskom lancu, kazao je načelnik brodsko-posavske Policijske uprave Mijo Kršić. Presjekli smo krijumčarenje u Hrvatskoj, a kriminalistička se obrada nastavlja kako bismo povezali sve činjenice i dokazali da taj pravac postoji, rekao je Kršić, zahvalivši građanima na suradnji jer su upravo njihove obavijesti, kako je rekao, bile dragocjene u otkrivanju krijumčara. Albanskim državljanima zabranjen je ulazak i boravak u Hrvatskoj sljedeću godinu dana, a danas će biti vraćeni u BiH. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene