Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađeno i streljivo

Slavonski Brod: Uhićena četvorica dilera marihuane, MDMA-a i "speeda"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brodsko-posavska policija uhitila je četvoricu muškaraca u čijim je kućama i stanovima te automobilima na području Zagreba, Okučana i Slavonskog Broda pronašla i zaplijenila190 grama marihuane te gotovo 200 grama sintetičke droge, pritvorivši ih zbog sumnje da su proizvodili i prodavali razne vrste droge u toj županiji.

Policija je u srijedu priopćila kako je u suradnji s policajcima iz PU zagrebačke pretražila dva automobila, obiteljsku kuću i nekoliko stanova koje koriste osumnjičeni 37-godišnjak, 39-godišnjak, 46-godišnjak i 49-godišnjak s područja Slavonskog Broda i Okučana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Tom prilikom pronađeno je 30 komada streljiva, 190 grama marihuane, jedna tableta ecstasy-a, 145,7 grama MDMA-a, 44,4 grama metamfetamina, pet stabljika indijske konoplje, 21 sjemenku indijske konoplje, te drugu opremu i predmete koji osumnjičene dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Istragom je utvrđeno da osumnjičeni nabavljali, kupovali, proizvodili i prodavali razne vrste droge većem broju osoba na području Brodsko-posavske županije, većinom na području Slavonskog Broda.

Uz kaznenu prijavu sva četvorica su predani pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske, a tijekom dana se očekuje njihovo dovođenje u državno odvjetništvo. Policija protiv 37-godišnjaka podnosi i prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o oružju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene