Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slatinskom dogradonačelniku produljen pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Bjelovaru danas je produljilo pritvor slatinskom dogradonačeniku Branku Šimunoviću, rekla je glasnogovornica Županijskog suda u Bjelovaru Milanka Slivar.

Za sve je daljnje postupke mjerodavan Općinski sud u Slatini kojemu je dostavljen predmet te taj sud u roku od 72 sata odlučuje o osumnjičenikovu zadržavanju ili puštanju iz pritvora.

Pročitajte i ovo Nova geotermalna elektrana - 2 Uskoro počinje bušenje Mali hrvatski grad vijest je na svjetskoj burzi: Stigla velika tvrtka i već se priča o milijunskim ulaganjima Zimske gume - 1 Teška krađa Mladić opelješio vulkanizersku radnju: Krao automobilske gume i opremu u vrijednosti 40 tisuća eura

Šimunoviću (Hrvatska demokratska seljačka stranka - HDSS) u subotu je zbog mogućeg utjecaja na svjedoke određen 48-satni pritvor, a sumnjiči se za kaznena djela zloporabe položaja i ovlast te prijevaru u službi.

Virovitičko-podravska Policijska uprava izvijestila je u subotu da je provedena kriminalistička obrada nad 57-godišnjakom sa slatinskoga gradskog područja koji je kao službena osoba grada Slatine i odgovorna osoba - voditelj na izgradnji Tržno-opskrbnog centra 'Komrad' - počinio kaznena djela zloporabe položaja i ovlasti te prijevare na štetu J.P. (54) i grada Slatine.

Uhićen je u petak u Slatini, a u subotu je sproveden u Istražni centar Županijskog suda u Bjelovaru.

Po pisanju nekih medija osumnjičen je da je od radnika J.P. iz Slatine, kojemu je, navodno, pomogao pri zapošljavanju, više od 10 mjeseci uzimao polovicu plaće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene