Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna krađa

Slatina: Ukrao raketni lanser i prodao ga u staro željezo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je najavila podnošenje kaznene prijave protiv 44-godišnjaka kojeg sumnjiči za krađu starog lansera za protugradne rakete u jednom selu pod Papukom.

Slatinska je policija jučer dovršila kriminalističko istraživanje koje se vršilo nad 44-godišnjakom koji je u razdoblju od 1. do 17. travnja iz Sekulinaca, sela pod Papukom nedaleko Slatine, prišao napuštenoj postaji koja je služila za obranu od tuče i vremenskih nepogoda te je ukrao lanser za rakete sa stanice na kojoj je bila postavljena.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

>> Vijak po vijak razmontirao stup od 60 metara!

Domišljati 44-godišnjak je pomoću alata skinuo lanser te ga prodao kao staro željezo, a vrijednost je procijenjena na tek stotinu kuna.

Lanser za rakete nije bio u uporabi više od dvadeset godina te mu je vrijednost isključivo bila u kilogramima željeza. Slatinska policija će podnijeti kaznenu prijavu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene