Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjetar razbuktao vatru

Slatina: U potpunosti izgorio školski autobus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru koji je neočekivano planuo jutros oko 4,10 sati u dvorištu obiteljske kuće Mate Poje u Novoj Bukovici u potpunosti je izgorio školski autobus Čazmatransa.

Požar su prvi primijetili prolaznici kada su se kretali državnom cestom D2 koji su i probudili vozača Matu.- Vjetar je požar, koji je planuo na zadnjem dijelu autobusa, brzo razbuktao, a kada sam htio uči na prednja vrata i pokušati gasiti vatru nisam mogao disati od dima.

Pročitajte i ovo Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

Vatrogasci su stigli za petnaestak minuta, ali je autobus izgorio, kaže vozač Mato Poje koji isti autobus vozi 14 godina. Prije nešto više od mjesec dana autobus je prošao preventivni pregled, na njemu nije bilo kvarova, a jutros je u 6,30 sati trebao krenuti na redovnu rutu prijevoza školske djece.

Požar je u potpunosti saniran oko 6 sati, a policija i protupožarna inspekcija danas će obaviti kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdilo što je uzrok požaru u kojemu je nastala veća materijalna šteta. (VLM Agencija)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene