Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slama zapalila automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru prouzorčenom najvjerojatnije iskrom iz ispuha traktora u Ivankovu nedaleko Vinkovaca izgorjele su dvije prikolice sa slamom te osobni automobil marke 'škoda felicia'.

Vukovarsko-srijemska policija potvrdila je kako nitko nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završena obdukcija Policija otkrila uzrok smrti osobe pronađene u Bosutu Ilustracija Uzrok nesreće nije poznat Poginuli mladići, vozač se BMW-om zabio u stablo? "Znam dečka, nedavno je kupio auto, nikada nije divljao po cesti"

Prema riječima glasnogovornika PU Krunoslava Žgele, vozač traktora 43-godišnji A. S. je, dok se traktor kretao ulicom Braće Radića, primjetio kako u zadnjoj prikolici gori slama.

Požar se ubrzo proširio i zahvatio slamu na obje prikolice koja je potom pala na 'škodu' parkiranu uz cestu kojom je traktor prolazio. Automobil je u potpunosti izgorio, kazao je Žgela procjenivši kako je uzrok požara najvjerojatnije prouzročila iskra iz auspuha traktora.

Cjelokupna šteta požara procjenjena je na oko 26.000 kuna, naveo je Krunoslav Žgela dodajući kako su požar ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Vinkovaca i DVD-a Ivankovo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene