Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Uzvikivao 'ja sam Bog'

Skrivio dva sudara i skinuo se gol

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon druge prometne nesreće koju je izazvao u Novoj Gradišci u razmaku svega nekoliko minuta, 36-godišnjak se skinuo gol i pokušao pobjeći. U tome su ga spriječili građani, dok ga je policija s lakšim ozljedama odvezla na Hitnu pomoć.

Oko 10 sati u Novoj Gradišci, u ulici Bana Jelačića, 36-godišnji muškarac koji je upravljao teretnim vozilom, zbog nepropisnog razmaka udario je u osobni automobil. Unatoč materijalnoj šteti, napustio je mjesto nesreće. Nekoliko minuta kasnije ponovno je zbog nepropisnog razmaka skrivio prometnu nesreću, udarivši prednjim dijelom tretnog vozila osobni automobil ispred njega, potvrdila nam je glasnogovornica PU brodsko - posavske Kata Nujić. Nakon toga je pokušao pobjeći, ali građani su ga zaustavili.

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Prometna nesreća Promet je normaliziran Ozlijeđena jedna osoba: Zbog sudara dva automobila gužve u Zagrebu

Neslužbeno doznajemo kako je pokušao pobjeći gol. Prije nego je izašao iz vozila skinuo se, no ostali su ga vozači natjerali da se obuče i zadržali ga do dolaska policije. 'Ja sam Bog, ja mogu sve, ja sam Srbin!', vikao je goli vozač. Lakše je ozlijeđen, pa su ga policajci prevezli u novogradišku opću bolnicu gdje je zadržan. Alkotestom je ustvrđeno kako nije konzumirao alkohol. Protiv njega je podignuta prekršajna prijava.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene