Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sjekirom ga udario u glavu pred prijateljima zbog starih svađa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Višemjesečni sukob dvojice 29-godišnjaka jučer je doživio vrhunac kada je jedan od njih pokušao ubiti vršnjaka udarcem sjekiricom po glavi na terasi kafića u zagrebačkoj Dubravi.

Dvojica muškaraca od prije su u sukobu i već su se u nekoliko navrata i fizički obračunavali, a u posljednjoj tučnjavi obojica su teško ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon par mjeseci... VIDEO Šokantan video sve otkrio! Slika nije dostupna Kupac iz noćnih mora VIDEO Odbila mu prodati cigarete, a on je udario šakom u glavu!

Policija nije navela što je razlog tomu, no izvijestila je da je do
jučerašnjeg napada došlo jer su napadača Roberta S. dan prije pretukle nepoznate osobe, a on je to povezao sa svojim "starim neprijateljem" Damirom P.

Stoga je Robert S. uzeo sjekiricu i krenuo tražiti Damira P. po
Dubravi. Našao ga je oko 20 sati na terasi kafića King u Ulici Josipa Torbarine u društvu više osoba. Prišao mu je, izvadio sjekiricu koju je skrivao ispod odjeće i udario ga po glavi. Lakše ozlijeđeni Damir uspio je odmah pobjeći, no osumnjičeni se potom "obrušio" na njegov osobni automobil "BMW".

Žrtvi je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, a napadač je ubrzo uhićen i priveden u Jedinicu za zadržavanje i prepratu na noćni odmor. Protiv njega je jutros započela kriminalistička obrada zbog pokušaja ubojstva. Od prije je poznat policiji po deset kaznenih djela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene