Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Sisak: Pijan autom udario biciklista i pobjegao, biciklist preminuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani vozač Golfa biciklista je udario dok ga je pokušavao obići. Premda ga je oborio na kolnik, nije se zaustavio da mu pomogne.

U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer dogodila u sisačkoj Ulici Otokara Keršovanija poginuo je 57-godišnji biciklist.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

>> Pijani vozač s neregistriranim autom usmrtio biciklista

Usmrtio ga je 36-godišnji vozač VW Golfa, kojemu je naknadno izmjeren 2.21 promil alkohola u krvi. S obzirom da se prilikom pokušaja obilaska biciklista nije udaljio dovoljno daleko od desnog ruba ceste, udario ga je i oborio na asfalt.

Sisačko-moslavačka Policijska uprava priopćila je da se vozač Golfa bez zaustavljanja udaljio s mjesta nesreće te da je pronađen i uhićen nešto prije 22 sata.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodio županijski državni odvjetnik iz Siska, a osumnjičeni 36-godišnjak će uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće te nepružanja pomoći teško ozlijeđenoj osobi biti predan pritvorskom nadzorniku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene