Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužva ispred noćnog kluba

Sinovi saborskog zastupnika istukli policajce?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica mladića napali su dvojicu policajaca ovog vikenda ispred noćnog kluba u Novoj Gradiški. Oba su policajca zadobila lakše tjelesne ozljede.

Oko 45 minuta nakon ponoći došlo je, po službenom izvješću policije, do narušavanja javnog reda i mira od strane trojice mladića u dobi od 21, 22 i 25 godina.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Naime, kako nam je potvrdila Kata Niuć, glasnogovornica iz brodsko-posavske policijske uprave, policajci su nakon uočenog prometnog prekršaja zaustavili automobil. Iz auta je izašao najmlađi madić koji je počeo vikati na policajca. Njemu su se pridružili i druga dvojica mladića koji su policajce, kao i njegovog kolegu koji mu je priskočio u pomoć, napali i fizički.

Mladići su uhićeni i privedeni u policijsku postaju, a protiv njih su podignute prijave zbog remećanja javnog reda i mira, te kaznena prijava zbog spriječavanja vršenja dužnosti policijskih službenika, te napada na njih.

O identitetu mladića koji su napali policajce iz policije ne žele govoriti, ali neki portali pišu kako su dvojica od njih sinovi jednog od HDZ-ovih saborskih zastupnika. Večernji list piše kako se radi o sinovima zastupnika Mate Bilonjića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene