Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško se ozlijedio

Sinj: 72-godišnjak pao u Cetinu i zadobio frakture rebara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska je policija izvijestila kako je Gorska služba spašavanja sinoć na sinjskom području spasila muškarca (72) koji je pao sa stijene u Cetinu teže se ozlijedivši.

Kako se doznaje, događaj se zbio oko 20,40 sati, kada je policiju Centar 112 obavijestio da se u mjestu Čaporice, ispod zaseoka Džalo, 72-godišnjak iz Sinja, dok se šetao, poskliznuo i pao u kanjon rijeke Cetine dubine 20 metara.

Pročitajte i ovo Policija traži dva muškarca Jeste li ih vidjeli? Objavili fotografije: Policija je u potrazi za dvojicom muškaraca i traži pomoć građana Provjereno donosi priču o hororu u petrinjskoj tvornici - 9 Pritisak poslodavaca Smrskana ruka, otkinuti prsti, spaljene ruke: Horor u hrvatskoj tvornici, radnice progovorile o groznim uvjetima

Nastradalog muškarca su iz rijeke izvukli djelatnici Gorske službe spašavanja, pa je kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u Klinički bolnički centar Split, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede u vidu frakture rebara, te je zadržan na Odjelu kirurgije na daljnjem liječenju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene