Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sin spriječio oca da ubije majku i sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U obiteljskoj kući na području Susedgrada rano jutros 64-godišnjak je nožem u trbuh ubo četiri godine stariju suprugu, potom je i sebe ranio u prsa, a još veću obiteljsku tragediju spriječio je njihov sin svladavši oca.

Prema izviješću zagrebačke policije, 64-godišnjak je jutros oko 5 sati u Skenderima na području Susedgrada došao u sobu u kojoj je spavala njegova supruga, s kojom od ranije nije u dobrim odnosima. Odmah ju je počeo tući rukama po tijelu, a potom je izvukao bodež i ubo ju u trbuh.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavak milijunske afere Otac, majka i sin uhićeni zbog ucjene 18-godišnjaka Slika nije dostupna Borba za skrbništvo Dvije godine sina držala u maloj prostoriji

Žena je počela dozivati pomoć, no suprug ju je čvrsto stisnuo i pokušao još jednom ubosti. U tome ga je sriječio 38-godišnji sin koji se, čuvši majčino zapomaganje, sjurio iz sobe u potkrovlju u kojoj je spavao. Ocu je uspio oduzeti bodež s oštricom dugom gotovo 45 centimetara te pozvati hitnu pomoć.

Otac je za to vrijeme otišao do svoje sobe i manjim bodežom ubo sebe u prsni koš, na što je sin opet priskočio i spriječio ga da se i dalje ranjava.

Teško ranjena žena i njezin lakše ozljeđeni suprug prevezeni su u zagrebačku bolnicu Sveti Duh.

Žena je zadobila ozljede opasne po život jer joj je bodež prošao kroz cijeli abdomen, tako da je izlazna rana uz kralježnicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene