Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sin poginulih Talijana

Roditeljima na pogreb odlazim razočaran, tužan i praznih ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Federico Salpietro, sin dvoje poginulih Talijana u nesreći nakon štFederico Salpietroo je na njih naletio hrvatski poduzetnik Tomislav Horvatinčić sa svojim gliserom, na pogreb svojih roditelja se vraća, kaže, praznih ruku.

Za danas je imao zakazan sastanak u Lučkoj kapetaniji, gdje je kako kaže, trebao dobiti vrlo važne podatke o slučaju pogibije svojih roditelja. 'Jutros kapetan Lučke kapetanije nije bio u uredu i ostali smo na ničemu. Niti sudac nam nije dao više informacija', istaknuo je Salpietro.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

Dodao je kako se mora vratiti u Italiju na pogreb svojih roditelja. 'Moram se vratiti u Italiju na pokop roditelja praznih ruku. Obećali su nam danas dati informacije, ali ništa nismo dobili', zaključio je. Naglasio je kako u Lučkoj kapetaniji znaju što se dogodilo i kako ga moraju kontaktirati o tim vrlo važnim informacijama.

'Odlazim nazad u Italiju vrlo razočaran i tužan i nadam se da će netko učiniti nešto za moju obitelj, da će nas poštovati. Pogreb će biti održan u srijedu u Italiji', rekao je.

Na pitanje novinara jesu li mu dali objašnjenje zašto kapetana danas nema u uredu, on je pomalo cinično odgovorio 'Je li vam možda dovoljno da vam kao odgovor ponudim kako je danas subota? Odgovor ne jednostavno nije dovoljan ovdje', rekao je.

Hrvatskim novinarima zahvalio je na profesionalnosti, a zahvalio je i policiji na suradnji tijekom jučerašnjeg dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene