Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šibenik: Uzrok požara na brodicama nije tehničke naravi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzrok požara u kojemu su prošlog četvrtka u lučici Jadriji kod Šibenika izgorjele četiri brodice, a jedna je nagorjela, nije tehničke naravi, a ostali uzroci se utvrđuju, izvijestila je šibensko-kninska PU.

Istraga traje, materijali su uzeti za daljnje vještačenje te se sada čekaju nalazi i rezultati vještaka, ističu u šibenskoj policiji.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Ruski predsjednik Vladimir Putin i savastopoljski upravitelj Mikhail Razvožajev Pogođeni ciljevi Ukrajina tvrdi da je u napadima pogodila ruske brodove, Rusi tvrde: "Samo su im oštećeni prozori"

Završen je očevid i u marini u Tribunju gdje su u petak poslijepodne izgorjele dvije jahte, a jedna je brodica oštećena. Požar je prouzročio kratki spoj na električnim instalacijama na jednom od oštećenih brodova, navode u policiji.

U nekim medijima špekuliralo se da su požari u jadrijskoj i
tribunjskoj lučici podmetnuti te ih se dovodilo u vezu, jer su u ta dva požara izgorjela i tri broda vlasnici kojih su jedan šibenski odvjetnik te jedan šibenski poduzetnik. No policija odbacuje bilo kakvu povezanost između tih dvaju požara, navodi se u izvješću šibenske policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene