Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli ga

Šibenik: Autom usmrtio pješakinju pa pobjegao, ali je za sobom ostavio registarsku tablicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj kod Šibenika smrtno je stradala jedna osoba.

U Bilicama kod Šibenika u naletu automobila poginula je pješakinja. Na pješakinju je na predjelu Lugovići pod još neutvrđenim okolnostima naletio automobil.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Prometna nesreća dogodila se rano jutros. Očevid je u tijeku, javlja PU šibensko-kninska.

Udario biciklisticu i otišao s mjesta nesreće

Očevidom na mjestu prometne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica Županijskog državnog odvjetnika, uz sudskog vještaka za promet i policijske službenika, je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo da je 60-godišnji vozač iz Rupa upravljajući osobni automobilom Citroen Berlingo, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Tromilje, dolaskom u naseljeno mjesto Bilice, zaseok Lugovići, po zasad neutvrđenim okolnostima vozilom naletio na 83-godišnju pješakinju koja se kretala iz suprotnog smjera. Nakon nesreće 60-godišnji vozač je s vozilom napustio mjesto događaja, no za sobom je ostavio registarske tablice.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 60-godišnji vozač će, uz kaznenu prijavu, biti predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene