Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šibenik: Kaznena prijava protiv Ringwalda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija podići će kaznenu prijavu protiv 36-godišnjeg Stipe Ringwalda za kojega se sumnja da je 31. kolovoza ove godine zbog problema u prometu na šibenskoj obali verbalno i fizički napao 40-godišnju ženu.

U današnjem službenom priopćenju iz PU šibensko-kninske nije otkriven identitet sudionika tog događaja na šibenskoj obali. U priopćenju stoji da se osnovano sumnja da je 36-godišnjak iz Zagreba počinio kazneno djelo nasilničkog ponašanja na štetu 40-godišnjakinje.

Pročitajte i ovo Vrana zalijeću se ljudima u glavu VIDEO Ako vas napadne vrana, nemojte raditi ovo: Djevojka vrištala, bježala i branila se pa na kraju pala u lokvu Zatvor u Zadru, Josip Čubelić stari policijski znanac Krvavi obračun u zatvoru: Napad nožem na poznatog zatvorenika, oglasilo se i Ministarstvo

"Osumnjičeni je 31. kolovoza oko 11,45 sati u Šibeniku na Obali dr. Franje Tuđmana, zbog problema u prometu, verbalno, a potom i fizički napao oštećenu koja je liječničku pomoć odbila, a vidljivih ozljeda nije imala", kaže se u priopćenju iz šibenske policije.

Protiv osumnjičenog PU šibensko-kninska podići će kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog nasilničkog ponašanja i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Stipu Ringwalda mediji povezuju s dvjema zapljenama droge 2004. na španjolsko-francuskoj granici i 2006. u španjolskoj Ibizi, s tučnjavom u kojoj su 2006. godine na Hvaru pretučena dva britanska državljana, kao i s pucnjavom u ožujku ove godine u Poreču.

Dnevni listovi danas su naveli da je u automobilu s 40-godišnjom ženom u trenutku napada bio i njezin 12-godišnji sin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene