Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava zbog pronevjere

Šibenik: Gradska vijećnica pronevjerila 61.000 kn?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava Šibensko-kninska podnijela je kaznenu prijavu protiv 56-godišnjakinje zbog ukupno šest kaznenih djela.

Neslužbeno saznajemo kako je riječ o šibenskoj gradskoj vijećnici koja je u to tijelo ušla kao predstavnica SDP-a dok je u posljednje vrijeme djelovala kao nezavisna vijećnica. Nju se sumnjiči da je krivotvorila službene isprave, službene naloge te lažirala račune u ukupnoj vrijednosti od 61 tisuće kuna.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

>> Krala dnevne utrške i u džep spremila oko pola milijun kuna

Cijela priča navodno je vezana uz šibenski ogranak Matice Hrvatske koje je ona bila član. Kaznenu prijavu je dobila jer je u ime Matice Hrvatske dobila određena sredstva, a ona je krivotvorila zahtjeve na način da je novac preusmjeravala na račun udruge Ženska inicijativa Šibensko-kninske županije kojoj je ona predsjednica.

Inače, nakon što je prije nekoliko mjeseci cijeli slučaj izašao u javnost, Matica Hrvatska je 56-godišnjakinju isključio iz svojeg članstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene