Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Šibenčanka zanemarivala osmero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija kazneno je prijavila 44-godišnju Šibenčanku zbog sumnje da je zapuštala i zlostavljala svoje osmero djece od 7 do 17 godina.

Nakon provedene istrage policija je utvrdila kako je Šibenčanka unatrag godinu dana grubo zanemarila roditeljske dužnosti zbrinjavanja i odgoja djece, stoji u izvješću Policijske uprave šibensko-kninske.

Neslužbeno se doznaje kako je Šibenčanka otprije poznata policiji i to upravo zbog nesređenih odnosa koji vladaju u obitelji.
Navodno je svoju djecu u cijelosti zanemarila, prepustivši ih da se brinu sama o sebi. S osmero djece u dobi od sedam do 17 godina, neslužbeno se doznaje, živjela je sama. (Hina)

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene