Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao mladiće koji su ga pokušali spriječiti

Šibenčanin bludničio nad 19-godišnjakinjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 30-godišnjeg Šibenčanina kojega sumnjiči da je bludničio nad 19-godišnjom sugrađankom te prijetio šestorici Šibenčana koji su ga u tome pokušali spriječiti.

Policija navodi kako je 30-godišnjak 3. travnja ove godine poslijepodne u Ulici 8. dalmatinske udarne brigade, dok je skupina Šibenčana bojila klupe u obližnjemu parku, napao 19-godišnjakinju koja je zbog mučnine otišla u sanitarne prostorije, te je dirao po intimnim dijelovima tijela protiv njezine volje.

Šibenčanka je vikala i dozvala trojicu starijih Šibenčana te trojicu maloljetnika koji su od nje pokušali odvojiti 30-godišnjaka. Kako nasilnik nije želio odustati, nego im je ozbiljno priprijetio, Šibenčani su ga napali i lakše ga ozlijedili. (HIna)

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene