Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva požara na zagrebačkom području

Sesvete: Polio kuću zapaljivom tekućinom i zapalio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Graberju Ivanićkom sinoć oko 20,15 sati izbio je požar kuće u vlasništvu 84-godišnjakinje u kome nije nitko ozlijeđen, a policija sumnja da ga je izazvala zapaljena svijeća.

Više o uzroku požara znat će se nakon očevida, rečeno je u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Policija je izvijestila i kako je očevidom utvrdila da je drvenu kuću u Podvodnici kod Sesveta, koja je u potpunosti izgorila jučer rano ujutro, zapalio nepoznati počinitelj. Netko je kuću, vlasništvo 38-godišnjaka, polio neutvrđenom zapaljivom tekućinom i zapalio. Materijalna šteta nije utvrđena ali se procjenjuje većom.

Pročitajte i ovo Požari u Grčkoj Prilika za promjenu Biser Mediterana u opasnosti: ''Zbog klimatskih promjena imamo ratno stanje u vrijeme mira'' Požari u Grčkoj Šumski požari FOTO Pakao u Grčkoj, gori već deveti dan: "Nažalost, ne vidimo da se fronta može obuzdati i staviti pod kontrolu"

Policija traga za počiniteljem kojega tereti za dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Ozlijeđenih osoba nije bilo. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene