Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Strava u Senju

Nasrnuo čekićem na suprugu i brata i izudarao ih po glavama, završio u pritvoru zbog pokušaja ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šezdesetogodišnji muškarac iz Senja osumnjičen je za pokušaj ubojstva supruge i brata udarcima čekićem po glavi u nedjelju, 4. ožujka, u Senju, izvijestilo je u ponedjeljak Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Riječki ŽDO ispitao je osumjičenog 60-godišnjaka temeljem kaznene prijave Policijske uprave ličko-senjske, te ga je zadržao u istražnom zatvoru u Rijeci.

Pročitajte i ovo Damir Kosmač Ubojica na slobodi Pred djecom nasmrt zatukao ženu i tijelo bacio u Savu, a onda je počinio novi užasni zločin - batom za meso premlatio ljubavnika Slika nije dostupna Ubrzo uhićen Stolac kraj Senja: Muškarac čekićem pokušao ubiti ženu, nanio joj teške tjelesne ozljede

Muškarca se tereti da je 4. ožujka u Senju, više puta udario u glavu čekićem svoju 59-godišnju suprugu, nanijevši joj teške tjelesne ozlijede. Napadnutoj ženi u pomoć je priskočio 59-godišnji brat napadača, te je i on nekoliko puta udaren čekićem u glavu. Unatoč tomu, uspio je oduzeti svom bratu čekić i spriječiti ga u daljnjem napadu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene