Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GSS ga traži kod obale Krka

Tragedija na moru: Zbog bure prijatelj iskočio iz gumenjaka, drugi nestao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog orkanske bure na moru je obustavljena potraga za mladićem (20). Njegov prijatelj se spasio skočivši iz gumenjaka. Do obale Selca je plivao gotovo 2 sata!

Policija je jutros primila prijavu nestanka osobe na moru. Naime, dvojica prijatelja isplovila su u 4:30 na gumenjaku iz Selca prema Krku kada ih je zahvatila orkanska bura.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Neslužbeno se govori Obustavlja se potraga za tijelom Danke Ilić u ovom opsegu? Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Traje potraga Majka ubojice malene Danke bez imalo srama pravda sina: Otkrila što je policija uzela iz kuće

Jedan od prijatelja je zbog bure skočio iz gumenjaka i odlučio plivati nazad do obale Selca. Do obale je, doznajemo, plivao gotovo 2 sata.

Kada je doplivao pozvao je pomoć, a u potragu za njegovim prijateljem, koji je ostao na gumenjaku, krenula je policija i brod Lučke kapetanije. Iz Službe traganja i spašavanja na moru doznajemo da je mladić koji je doplivao do obale u stanju šoka.

Nakon nekoliko sati zbog orkanske bure potraga na moru je zaustavljena, samo ekipa GSS-a ne odustaje od potrage. Tragaju  za mladićem kod obale Krka. Iz policije doznajemo da je nestali mladić inače iz Svete Nedjelje. Mladići su članovi karate kluba a u Selcu su boravili na pripremama.

>> Slovenac iz gumenjaka pao u more i teško ga ozlijedila elisa

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene