Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Prijavila gazdu

Šef trgovine u Vinkovcima hvatao djelatnicu za grudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenica (25) jednog trgovačkog obrta iz Vinkovaca prijavila je svoga poslodavca (46) zbog bludnih radnji.

Gazda je prvi put zaskočio djelatnicu u srpnju 2009. godine, a drugi put u utorak, ovoga tjedna, nakon čega je podnesena prijava, obavljena kriminalistička istraga, a poslodavac prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Pročitajte i ovo Damir Šišaković Upao joj u stan Sisačkom Hulku nova kazna zatvora zbog bludničenja: "Sjeo je na krevet i počeo me dirati" Ilustracija Seksualno uznemiravanje "Zaključao me u stražnjem dijelu vozila hitne pomoći i seksualno napao": Medicinske sestre progovaraju o uznemiravanju koje svakodnevno prolaze

'Počinitelj je žrtvu dirao za grudi, a ona se zbog toga javila i liječniku koji je dijagnosticirao lakše ozljede. Riječ je o oguljotinama i ogrebotinama' kratko je rekao Luka Barunčić, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, odbijajući odgovoriti na svako drugo pitanje koje smo mu uputili.

'Ako se prvi slučaj dogodio prije dvije godine, zašto tada nije reagirala i prijavila ga policiji? Sve ovo danas bi se izbjeglo. Međutim, pitanje je i u kakvoj se situaciji nalazi ta žena i kako zapravo ide cijela priča' rekla nam je jedna od vinkovačkih prodavačica. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene