Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Sarvaš: U požaru izgorjela jedna vikendica, a dvije oštećene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru, koji je popodne izbio u vikend naselju, na ušću Drave u Dunav, kod Aljmaša, u cijelosti je izgorjela jedna vikendica, a još su dvije oštećene, izvijestila je večeras osječko-baranjska Policijska uprava.

U požaru, koji je buknuo oko 16,00 sati, potpuno je izgorjela jedna drvena vikendica, na drugoj vikendici izgorjelo je krovište, dok je treća manje oštećena, doznaje se u Operativno-komunikacijskom centru ove PU i osječkoj Javnoj profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi (JPVP).

Požar su ugasili pripadnici osječke Javne profesionalne vatrogasne postrojbe, a pri gašenju nije bilo ozlijeđenih osoba. U PU napominju kako za sada nema naznaka da je požar podmetnut, ali da će se očevidom, koji se očekuje sutra utvrditi točan uzrok požara.

Pročitajte i ovo Uhićeni moslavački specijalisti za provale u vikendice (Foto: PU sisačko-moslavačka) - 4 Prekinut niz Ukupno 43 kaznena djela: Uhićen moslavački par koji je imao omiljenu metu u svojim pothvatima Slika nije dostupna Ali zašto? Nevjerojatno: Porušili nasip kako bi došli do vikendica!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene