Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga HEP-TLM

Sanader došao u USKOK bez štake

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Ivo Sanader pojavio se u USKOK-u točno u podne.

Sanader je u USKOK došao iznijeti svoju obranu u istrazi zbog jeftine preprodaje struje koju je HEP isporučio šibenskom TLM-u i mostarskom Aluminiju. Podsjetimo, Sanadera se sumnjiči da je Ivana Mravka, bivšeg šefa HEP-a, poticao na sklapanje štetnog Ugovora za HEP.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Dvije kriminalne skupine Svi detalji velike akcije USKOK-a zbog ilegalnog uvoza luksuznih vozila: Među kupcima sportaši, poduzetnici i odvjetnici Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

Iako je Sanader u USKOK-u bio 45 minuta, iznošenje njegove obrane odgođeno je za drugi petak. Odgoda je donesena u dogovoru s USKOK-om jer je bivši premijer došao s odvjetnikom Goranom Suićem, a taj predmet mu vodi njegov drugi odvjetnik Čedo Prodanović koji je danas bio spriječen.

Prodanović je prošlog tjedna na suđenju Sanaderu u slučajevima Hypo i Ina-MOL najavio da odlazi na operaciju koljena, kao i sudac Ivan Turudić, koji je nastavak suđenja odgodio za kraj veljače.

Ovog puta Sanader je na sud došao bez štake, a novinarima nije davao izjave. USKOK će nakon iznošenja obrane odlučiti hoće li i u ovom slučaju podignuti optužnicu protiv Ive Sanadera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene