Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješna akcija

Samo u splitskom akvatoriju u dva dana naplaćeno 67.200 kuna kazni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture izvijestilo je o rezultatima akcije pojačanog nadzora pomorskog prometa - koju je provela Lučka kapetanija Split u splitskom akvatoriju, i u kojoj je pregledano 125 plovila te zbog pomorskih prekršaja naplaćeno 67.200 kuna kazni.

U akciji splitske Lučke kapetanije, provedenoj prošlog četvrtka i petka, 18. i 19. kolovoza, pregledom je obuhvaćeno 16 brodova, 10 jahti pod hrvatskom zastave, 16 jahti koje plove pod stranim zastavama, 27 stranih brodica i 56 brodica koji plove pod zastavom Republike Hrvatske.

Ukupno je podneseno 27 prekršajnih naloga i 13 mandatnih kazni. Izrečene su i četiri opomene, a u postupku rješavanja su i tri optužna prijedloga. Tri broda zatečena su s većim brojem putnika, dok su nekoliko glisera i skutera kažnjena zbog vožnje nedopuštene brzine i vožnje blizu obale.

Jedan vlasnik skutera kažnjen je jer skuter nije bio registriran, a drugi zbog neposjedovanja vinjete, navodi se u priopćenju Ministarstva.U akciji je, uz brod Lučke kapetanije Pojišan sudjelovalo i pet brodica splitskih lučkih ispostava Trogira, Milne, Makarske, Jelse i Hvara. (Hina)



 

Pročitajte i ovo Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene