Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija napadaču za petama

Rudanovci: Napadnuta žena je ubojica?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je sigurna da je ubojica netko iz sela Rudanovac, a kada je napadnuta druga žrtva, niti jedan od tri psa iz susjedstva nije zalajao. Nekoliko mještana podvrgnuto je poligrafskom ispitivanju, a istražitelji vjeruju da će vrlo skoro znati tko je ubojica.

Ličko-senjski policajci gotovo su potpuno isključili mogućnost da je staricu Stanku Hinić i 41-godišnju mještanku ubila odnosno napala ista osoba, doznaje Jutarnji list. Čak je i napadnuta žena svrstana u nekoliko ljudi osumnjičenih za ubojstvo starice. Policija kaže kako će biti poznato tko je ubojica nakon što se završe forenzička ispitivanja u Centru Ivan Vučetić u Zagreb.

Pročitajte i ovo Ilustracija hutisti ne posustaju Militanti pogodili dva broda i dva američka razarača! Napad na Odesu Brojne štete VIDEO Raketni napad na Odesu: Četiri osobe su poginule, puno je ozlijeđenih, gori dvorac Harryja Pottera

>> Rudanovac: Nakon ubojstva napadnuta još jedna žena

Policija pretpostavlja kako bi motiv ubojice mogao biti koristoljublje jer je pokojna starica imala dobre mjesečne prihode. Naslijedila je imovinu od pokojnog supruga, a tijekom sezone dodatno je zarađivala iznajmljujući sobe. Gotovo je sigurno da je ubojica netko od mještana jer je dobro poznavao selo i navike stanovnika, piše Jutarnji list.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene