Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na rijeci

Ronioci i HGSS tragaju za muškarcem: Nestao nakon što se čamac, sa šest osoba, prevrnuo na Dravi

U rijeci Dravi kod Ferdinandovca u subotu poslijepodne prevrnuo se čamac u kojem je bilo šest osoba. Petero ih je isplivalo na obalu, a traga se za nestalim muškarcem.

Od subote poslijepodne traje potraga za muškarcem koji je nestao na rijeci Dravi kod Fernandinovca nakon što se prevrnuo čamac u kojemu je bio s još pet osoba. Njih petero je nakon prevrtanja isplivalo na obalu, a za nestalim 50-godišnjakom jučer su tragali ronioci i pripadnici HGSS-a.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Slika nije dostupna nestao u četvrtak Pronađen 34-godišnji Anđelko, policija zahvaljuje na pomoći

Kako je izvijestila koprivničko-križevačka policija, do sada poduzetim izvidima utvrđeno je da je jučer, 22. kolovoza, na plovidbu rijekom Dravom od Legrada prema Križnici krenulo šest hrvatskih državljana s područja Varaždinske županije starosti 50, 41, 52, 39, 49 i 53 godine.

Dolaskom do 188. riječnog kilometra nedaleko Ferdinandovca između 16.30 i 17 sati, na neutvrđeni način došlo je do prevrtanja čamca uslijed čega je nestao 50-godišnjak koji je upravljao čamcem, dok su ostale osobe isplivale na lijevu obalu rijeke Drave.

Na mjestu događaja pretragu terena i toka rijeke Drave vrše ronioci Interventne jedinice Policije, policijski službenici okolnih policijskih postaja i pripadnici HGSS-a, s ciljem pronalaska nestalog 50 – godišnjaka.

Potraga je sinoć kasno navečer zbog terena i noći prekinuta i nastavlja se od jutros.

Glasnogovornica PU koprivničko-križevačke Dijana Žagar rekla je za Dnevnik Nove TV da se još utvrđuju okolnossti prevrtanja čamca. otkrila je i da je petero osoba isplivalo na mađarsku stranu obale Drave, a primijetio ih je hrvatski državljanin koji je odmah pozvao policiju. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene