Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz kavu na Korzu

Racija u Rijeci: Uhićen poznati ugostitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Središte Rijeke danas je bilo poprište prizora, kakvo Riječani rijetko viđaju dok ispijaju kavu na Korzu, a radi se o policijskoj raciji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge

Mnogobrojne goste kafića Ferrari, oko 11 sati iznenadilo je desetak policajaca i inspektora, izvršivši pretres kafića i legitimiranje gostiju na dvije terase. Vlasnik tog kafića, N. J., osumnjičen je posjedovanje i raspačavanje opojnih droga, piše Večernji list, pozivajući se na neslužbene izvore. Jerković je policajcima tijekom racije rekao kako on s drogom nema nikakve veze.

Mnogi Riječani, koji su se u tom trenutku zatekli blizu kafića, promatrali su akciju i policajce koji su terasu kafića opasali trakom. Sasvim slučajno, ili možda ne, u susjednom kafiću kavu je s riječkim policijskim dužnosnicima pio i Vladimir Faber, bivši ravnatelj, a sada državni tajnik u MUP-u. N.J. je policija otpratila do stana jednog od članova njegove obitelji, koji se nalazi u blizini kafića Ferrari te je i tamo izvršen detaljan pretres.

Po završetku pretresa stana N.J. je izveden i dopraćen do vozila,a u tom se trenutku samo desetak metara dalje našao i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Policijsku akciju komentirao je kratko, rekavši kako policija jednostavno obavlja svoj posao. Da li policija nešto i pronašla u toj akciji, zasad nije poznato.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene