Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pali na granici

FOTO Zapljena zbog koje dubrovačka policija trlja ruke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na nekoliko međunarodnih graničnih prijelaza između Hrvatske i Crne Gore te BiH, hrvatska je policija zaplijenila velike količine tableta i marihuane.

Na Karasovićima je zaplijenjeno gotovo 22 tisuće tableta, što je rekordna količina zaplijenjenih tableta na tom graničnom prijelazu, dok je na graničnom prijelazu Gabela polje 1 zapljeno više od 21 kilogram marihuane.

Policija navodi kako su na Karasovićima tablete pronađene u utorak, 5. veljače, navečer, prilikom kontrole vozila crnogorskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 50-godišnji državljanin Crne Gore. Djelatnici policije i carine u tapecirungu krova automobila uočili su manju količinu tableta Apaurin i Bensedin, koje sadrže aktivnu tvar koja se nalazi na popisu opojnih droga.

Na temelju naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena je detaljna pretraga vozila, a u tapecirungu krova i sjedala pronađeno je 1.460 blistera s ukupno 21.914 tableta. Crnogorski državljanin je pritvoren u PU dubrovačko-neretvanskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

>> 'Pali' s 10 kg čistog heroina: Razbijen narko lanac, drogu 'uvozili' iz Albanije i Kosova

Na granično prijelazu Gabela polje 1 jučer je prilikom ulaska iz BiH u Hrvatsku spriječen pokušaj krijumčarenja 24 paketa marihuane, ukupne težine 21 kilogram 379 grama, skrivenih u automobilu albanskih nacionalnih oznaka.

Hrvatski policajci i carinici su prilikom granične kontrole marihuanu pronašli u podvozju vozila, kojeg je vozio 44-godišnji albanski državljanin dok je suvozač bio 34-godišnji državljanin Albanije.

Osim te dvojice albanskih državljana, sa zapljenom marihuane povezuje se i 39-godišnji državljanin Albanije koji je vozio drugi automobil, također albanskih nacionalnih oznaka, a uhićen je na istom graničnom prijelazu zbog sumnje da im je pomagao u krijumčarenju droge. Sva trojica državljana Albanije privedena su u PU dubrovačko-neretvansku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene