Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prijetio pištoljem i pobjegao s plijenom od tri kune

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački razbojnici sinoć na sreću nisu bili uspješni, jedan je, naime, svojim kriminalnim pothvatom "zaradio" tri kune, a druga dvojica čak ni toliko jer su naišli na prodavača koji se ne boji oružja.

S plijenom od tri kune pobjegao je nepoznati razbojnik koji je oko 19 sati u Branimirovoj ulici zaustavio 24-godišnju djevojku i zatražio novac, podigavši pritom majicu kako bi žrtvi pokazao pištolj ispod pojasa. Djevojka se uplašila i razbojniku predala tri kune.

Pročitajte i ovo Razmjena kuna i kovanica - 3 Slavuj, medo... Čuvate li još uvijek kovanice kuna? Reporterka Dnevnika Nove TV istražila je koje imaju veću vrijednost, kao i dokad ih možete vratiti Obljetnica 3. gardijske brigade Kune - 1 Obećan bolji status branitelja Obilježena obljetnica jedne od najelitnijih hrvatskih brigada: "Danas sam ponosan, sretan, prkosan i tužan"

Dvojica nepoznatih razbojnika ostala su, pak, "kratkih rukava" zahvaljujući 66-godišnjem prodavaču u kiosku u Ulici grada Vukovara koji je posegnuo za palicom kada mu je dvojac oko ponoći prišao pultu i zatražio novac uz prijetnju pištoljem.

Vidjevši da imaju posla s hrabrim i odlučnim prodavačem, razbojnici su odustali od pljačke i pobjegli u nepoznato.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene