Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krađa vjerske skulpture

Razbojnici ukrali skulpturu Isusa, mještani spremaju osvetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati počinitelj ukrao je skulpturu Isusa sa raspela u zagrebačkom naselju Stenjevec.

Iz policijske uprave zagrebačke priopćili su da je u zagrebačkom naselju Stenjevec na raskrižju ulica Medpotoki, Bolnička i Karažnik nepoznati počinitelj otuđio vjersku skulpturu u vlasništvu mjesne župe.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Mještane zagrebačkog naselja Stenjevec užasnula je krađa Isusova kipa s raspela. Lopov ga je ukrao i prodao u staro željezo za oko 200 eura. Pitaju se  kakav je to čovjek mogao napraviti?

Janko je prijavio nestanak. 'Ujutro rano dođem i vidim nema Isusa', ispričao je Janko koji je o nestanku obavijestio policiju u velečasnog. S crkve su već pokrali bakrene lukove, pa nam je velečasni u telefonskom razgovoru ispričao, kako se domislio lopovima, pa kupio plastične. Tako će i sada novu Isusovu skulpturu dati izraditi od aluminija.

Mještani Stenjevca ogorčeni su i ako lopov dođe u njihove ruke, neće se dobro provesti. Kažu kako je riječ o budali, ne o čovjeku te kako sigurno ima neki psihički poremećaj. 'Ja bih njega objesio na isto mjesto nek visi tamo, i malo vatru naložio da ga grije', ispričao je jedan od ljutitih mještana.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene