Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Razbijena organizirana prostitucija u Kaštelima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija priopćila je da je danas nakon dulje istrage privela 31-godišnjeg Željka Muslima iz Ogorja Gornjeg kod Trogira kojega se opravdano sumnjiči da je organizirao prostituciju u Kaštelima.

Osumnjičeni je u svojoj mreži imao deset djevojaka, osam iz Hrvatske i dvije iz BiH, dobi od 20 do 32 godine, koje su u unajmljenim stanovima u Kaštel Starom i Kaštel Štafiliću pružale seksualne usluge.

Pročitajte i ovo Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku Aleksandar Vučić Braća Panić FOTO Vučićevu kumčad traži policija, oni pobjegli u Hrvatsku! Objavili snimke iz noćnog provoda u Zagrebu

Osumnjičeni je usluge nudio na internetu, a brojeve svog telefona objavljivao je i u dnevnim novinama. Usluge je naplaćivao 600 kuna za pola sata, za jedan sat između 800 i 1200 kuna, a za cjelodnevno druženje od 400 do 600 eura.

Prema dosadašnjim policijskim saznanjima, sve djevojke koje su za njega radile brane ga i kažu da je bio pošten prema njima jer je s njima dijelio pola-pola sve prihode od organiziranog posla prostitucije kojega je on vodio i naplaćivao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene