Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U ZADRU I OKOLICI

Zadar: Frizerka i vojni umirovljenik podvodili djevojke na jahtama i - autoškoli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnica kafića i fizerka te vojni umirovljenik iz Zadra organizirali su pružanje seksualnih usluga, koje je davalo nekoliko djevojaka, s time da je 30-godišnjakinja u njima i sama sudjelovala.

Zadarska policija ovog je ljeta razbila lanac prostitucije u tome gradu i okolici, a ovih su dana isplivali i detalji.

Pročitajte i ovo Prostitucija, ilustracija Uhićena je Peruanka u unajmljenim stanovima organizirala prostituciju: Policija otkrila detalje Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku

Po optužnici Općinskog državnog odvjetništva, glavna je "madam" bila zadarska frizerka i vlasnica caffe bara 30-godišnja A. B. Uz nju, za ukupno 11 kaznenih djela protiv spolne slobode prostitucijom terete se još tri osobe sa zadarskog područja - keramičar i vojni umirovljenik D. J. (49), vlasnik obrta iz Biograda S. L. (35) te dostavljač pizze E. R. (30).

Vlasnica kafića i fizerka te vojni umirovljenik iz Zadra, koji je optužen za pet kaznenih djela prostitucije, organizirali su pružanje seksualnih usluga koje je pružalo nekoliko djevojaka, s time da je 30-godišnjakinja u njima i sama sudjelovala.

Prostitucija u njihovoj režiji odvijala se tijekom prošlog ljeta na jahtama, u automobilima pa čak i jednoj zadarskoj autoškoli, prenosi Zadarski.hr.

Osim toga, zadarski ODO uz njih je optužio i frizerku I. Ć. (29) te autolimara J. V. (38), i to za za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene