Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Raspadnuto truplo na stražnjoj klupi BMW-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Rijeci, u ulici Ede Jardasa u naselju Marčeljeva Draga, na stražnjem je sjedalu automobila marke BMW pronađeno tijelo. Neslužbeno se doznaje da je osoba pronađena u automobilu tridesetčetverogodišnji Igor Mladenić.

Policiji je otprije poznat po brojnim prekršajima. Kako je posljednja novčana kazna plaćena u veljači, to upućuje na zaključak da je mrtav od početka ožujka. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Riječ je o Srbinu Unakaženo tijelo bez prstiju pronađeno u stanu u Beču: "Način egzekucije ukazuje na balkansku mafiju" Ilustracija javila policija U Savi pronađen ženski leš

Najvjerojatnije je umro od predoziranja tabletama, izvijestila je
danas primorsko-goranska Policijska uprava.

Muškarac je pronađen u sivo-srebnom BMW-u zagrebačkih registracijskih oznaka koji je, prema riječima susjeda, na tom mjestu parkiran već godinu dana. 

Zatamnjena stakla automobila, čini se, dugo su skrivala leš. Susjedi kažu kako se nesnosan smrad oko automobila širi posljednjih 15 dana.

Truplo je pronađeno nakon što su uzvanici na svadbi, koja se održavala u susjedstvu, parkirali u blizini BMW-a i osjetili smrad na koji se stanovnici tuže već dva tjedna.

Jedan je uzvanik pomnije promotrio unutrašnjost automobila i zatekao jezovit prizor.

Tijelo je bilo prekriveno nečim što su očevici nazvali skafanderom crne boje.  

Čini se da je automobil neispravan, registracijsku je tablicu imao istaknutu samo s prednje strane.

Policija je očevid obavila u kasnim večernjim satima i za sada nije objavila nikakve službene podatke.

Susjedi, pak, kažu kako su viđali jednu mušku osobu, za koju kažu da je u 30-im godinama, kako povremeno obilazi automobil.

Prema istim pričanjima ta je osoba navodno živjela u blizini, no službene potvrde te informacije također nema.  

Inače, prije mjesec dana policija je već intervenirala zbog tog automobila, koji je bio parkiran tako da je zauzimao dva mjesta. Jednom je stanaru to zasmetalo pa je zatražio intervenciju policije.

Djelatnici PU primorsko-goranske tada su izašli na teren, no nisu zamijetili ništa neobično. Pretpostavlja se da se tijelo u automobilu našlo nakon te intervencije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene