Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin u Zagorju

Radnik pucao u šefa, uhvaćen u šumarku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 9,15 sati radnik (52) je u Svetom Križu Začretju, nedaleko Outleta Roses, pucao u jednog od vlasnika tvrtke Honing jer mu je navodno dao otkaz.

Žrtva (46) se trenutno nalazi u Općoj bolnici Zabok zbog zadobivene dvije prostrijelne rane. Liječnici se bore za njegov život.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Pucnjava u Trogiru, ilustracija - 1 nakon pokušaja ubojstva Za bjeguncem se još uvijek traga! Reporter Dnevnika Nove TV doznaje detalje policijske potrage u Trogiru

Kako neslužbeno doznajemo, 52-godišnji muškarac, došao je do tvornice jutros i ispalio više hitaca u 46-godišnjeg vlasnika jer je dobio otkaz. Susjedi su čuli četiri hica, a navodno se radnik cijelo vrijeme motao oko tvornice i čekao vlasnika da dođe.Radnik se zatim pješice udaljio, a uhićen je vrlo brzo u kilometar udaljenom šumarku.

 Kako doznajemo, radnik je pucao iz nelegalnog oružja. Osumnjičeni je priveden u postaju u Zabok, a kriminalistička istraga još traje.

Podsjećamo, sinoć je pucano i u Velikom Trgovišću u kojem je jedna osoba izgubila život, a druga je ranjena. Zasad nemamo informacija o povezanosti ovih dviju pucnjava. (Agencija VLM)

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene