Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Punicu nisam htio zaklati nego je zarezati po licu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Albanac S. S. (28), inače državljanin Srbije, koji je u srijedu ispred pošte u Jurišićevoj ulici u Zagrebu ubo nožem u vrat svoju punicu G.L., istražnom je sucu rekao da je nije htio zaklati već samo zarezati kako bi joj ostao ožiljak.

Kako je ispričao, naljutilo ga je što je punica navodno nagovorila svoju kćer da dođe živjeti k njoj jer su oni već neko vrijeme živjeli kao podstanari. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Punica je navodno stalno tražila da naprave proslavu vjenčanja u Hrvatskoj iako su je već priredili na Kosovu.

Podsjetimo, 48-godišnju G.L., hrvatsku državljanku, u Jurišićevoj je ulici, u srijedu oko 8 sati i 30 minuta nožem je napao njezin zet 28-godišnji S.S. Žena je odmah prevezena u bolnicu i izvan je životne opasnosti.

U policiji su rekli da je motiv napada nesređeni obiteljski odnosi.

Nakon napada muškarac je pobjegao tramvajem, no ubrzo se na okretištu tramvaja Črnomerec predao policiji, dok je njegova žrtva s teškom ozljedom na lijevoj strani vrata prevezena u KB Sestara Milosrdnica.

Napadač je žrtvu čekao na terasi kafića blizu pošte u Jurišićevoj ulici, gdje napadnuta žena radi, kao i njezina 22-godišnja kćerka koja je u braku s napadačem.

Kada je ugledao punicu koja je išla na posao, osumnjičeni se digao i napao ju ispred Raiffeisen banke. Nakon uboda u vrat napadač je pobjegao, odbacivši nož uz tramvajsku prugu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene