Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dubok šest metara

Pula: Upala u slabo označeni kanal iz kojeg se jedva izvukla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretna Puljanka kobnog petka 13. svibnja pala je u loše označen i nedovoljno zaštićen kanal Šijanskog kolektora u gradnji.

56-godišnja S.L. upala je u kanal dubok 6 metara, bila je u nesvijesti i kad se probudila nije bilo nikoga da joj pomogne.
'Uz kanal je bila postavljena tek jedna plastična traka i to privezana za bager. Pod nogama mi se odlomio komad asfalta, pala sam i udarila glavom u gusjenicu bagera. Onesvijestila sam se, a kad sam nakon ne znam koliko vremena došla k sebi probala sam se podići. Tada je sav materijal ispod mene kliznuo u rupu od 5, 6 metara, a ja zajedno s njim. Ponovo sam se osvijestila u dubokoj vodi na dnu kanala, u blatu i prljavštini. Nikoga nije bilo tko bi mi mogao pomoći, torbica s mobitelom mi je pala, a tek sam iz obližnjeg parka čula zvuke grupice mladih koji su se zabavljali uz glasnu glazbu, pa me nisu mogli čuti', kazala je za IPress.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAJMANJE 19 MRTVIH Tragedija u Egiptu: Minibus pao u kanal, ljudi ostali zarobljeni u kabini Policija/Ilustracija (Foto: Goran Stanzl) Očevid u tijeku Užas u Slavoniji: 24-godišnji motociklist sletio u kanal i poginuo

Srećom, ipak se nekako uspjela iščupati iz kanala i otići do susjeda koji su je odveli u Hitnu. Tamo su joj sanirali ranu na glavi duljine 12 centimetara i otpustili je nakon tri dana. No, i dan danas osjeća posljedice. Boli je glava, slabije čuje na jedno uho i slabije vidi na jedno oko.

'U bolnici su mi morali odrezati kosu, koja je sva bila slijepljena od vode, blata, šljunka, ulja i tko zna čega još. K tome sam dobila i upalu pluća, najvjerojatnije od vode u kojoj sam ležala', kazala je potresena Puljanka kojoj je ipak drago da je ona stradala, a ne neko dijete.

Kako piše list, lokalne vlasti nisu se puno uzbudile oko ove strašne nesreće. Građevinskoj inspekciji još nije došla prijava događaja te nadzor gradilišta očekuju tek ovaj tjedan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene