Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pula: Uhićen zatvorenik koji se s dopusta umjesto u zatvor ponovno vratio krađama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici istarske policije uhitili su noćas 25-godišnjeg A. H. iz Galižane za kojim je policija 5. travnja raspisala tjeralicu nakon što se s dopusta nije vratio u zatvor, izvijestila je danas glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić.

Kako je na redovnoj konferenciji za novinare u Puli rekla glasnogovornica Rogić, A.H. je u samo tri dana, dok je bio na dopustu, u Rovinju, Puli i Galižani nedaleko od Pule počinio deset provala i krađa, a zatvorsku kaznu izdržava upravo zbog prijašnjih provala

Pročitajte i ovo Gradsko groblje Osijek Krade se cvijeće, lampioni, vaze Besramne krađe na grobljima ne jenjavaju: ''To nije normalno, da ima pameti ne bi došao uzimati tuđe, od mrtvih..." Slika nije dostupna Počinitelj u bolnici Detalji krvoprolića kod Pule: Muškarac koji je ubio suprugu već je bio priveden zbog prijetnji. Dobio je zabranu prilaska, ali živjeli su u istoj kući

Mladić iz Galižane uhićen je noćas, petnaestak minuta iza ponoći, u Galižani prilikom pokušaja provale u osobni automobil BMW, a u provali ga je zatekao vlasnik vozila koji je i pozvao policiju.

Po riječima glasnogovornice Rogić, on je samo nekoliko sati prije pokušaja provale u BMW, u Rovinju iz autokampa "Polari" otuđio "fiat 500" u vlasništvu talijanskog državljanina, a automobil je naknadno pronađen na gradskom parkiralištu u Vodnjanu.

U spomenutom autokampu provalio je i u tri kamp-prikolice gdje je dvojici Talijana i jednom Nijemcu ukrao novčanike s novcem i dokumentima. U Rovinju, u blizini turističkog naselja "Villas Rubin", provalio je u poljsku kućicu na poljoprivrednoj parceli, ali tom prigodom ništa nije ukrao.

U Puli i Galižani provalio je u četiri automobila iz kojih također nije ukrao ništa dok je na Puntiželi provalio u jedan gliser iz kojega je ukrao rezervoar s 20 litara goriva. Provalama i krađama počinio je štetu od oko 40 tisuća kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene